x

Skream & Benga gæster Vega

Skream & Benga gæster Vega

To af de helt store navne indenfor dubstep-genren annoncerer nu, at de vil lægge vejen forbi København med et særligt dj-sæt og vokalsupport af den engelske MC Sgt. Pokes fra DMZ.

For lidt over et år siden fyldte Skream og Benga (billedet) Store Vega og leverede en så mindeværdig dubstep-koncert, at det for nyligt resulterede i en nominering i kategorien "Årets internationale dj" ved det kommende Danish Deejay Awards 2011.

Benga og Skream har siden dannet fælles front med kollegaen Artwork og udgivet debutalbummet under navnet Magnetic Man. Dette samarbejde har siden vist sig som en stor succes med hitsingler som den radiovante "I Need Air" og "Perfect Stranger feat Katy B", som også har plaget P3's playliste i nogen tid.

Opvarmningen til denne særlige dubstep-event bliver denne gang leveret af de lokale OHOI! Feat JG samt JB, RDG, Serbern og Stanley Most, der tilsammen repræsenterer den nye generation af danske dubstep dj's.

Arrangøren HLR (Hansen, Løffler og Rasmussen) og OHOI! ser frem til et brag af en fest i Vega og håber på endnu engang at kunne fylde salen til denne særlige event.

Skream & Benga, Sgt Pokes + support af: OHOI! Feat. JG, RDG, JB, Serbern & Stanley Most kan opleves d. 25. februar kl. 22 i Store Vega. Billetter koster 170 kr. i forsalg og kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA