Nyhed

La Sera spiller i Huset i Magstræde

Katy Goodman fra Vivian Girls optræder med sideprojektet La Sera lørdag d. 5. februar

La Sera er Katy Goodman fra Vivian Girls' nye sideprojekt, og lørdag d. 5. februar ligger Huset i Magstræde lokaler til den velspillede 50'er-inspirerede pop.

I Brooklyn-trioen Vivian Girls spiller Goodman skiftevis bas, trommer og lægger vokal, og sammen med de to andre kvinder i bandet har hun varmet op for amerikanske rock-noise-darlings som Sonic Youth og nu afdøde garagerocker Jay Reatard. I foråret udgiver trioen deres tredje studiealbum, men Goodman har i mellemtiden også udviklet sit sideprojekt, La Sera.

Udtrykket i La Sera er mindre aggressivt end musikken i Vivian Girls, og Katy Goodmans inspiration er udsprunget af blandt andet en kærlighed til tidlige 50'er-pophits. Musikerens selvbetitlede debutalbum er en perlerække af varme poprockmelodier med æteriske vokalharmonier, der giver associationer til blandt andre Best Coast og Ronettes. Numrene drejer sig om kærlighed og (for)tabt kærlighed i form af små, skarpe to-minutters popsange.


På sin kommende verdensturné, der blandt andet fører sangerinden til Sverige, Belgien, Tyskland, LA, Italien og NY, lægger hun vejen forbi Københavns Huset i Magstræde. Ud over Goodman består La Sera af guitarist Jenn Prince og keyboard-spiller/trommeslager Brady Hall, der også er producer af musikvideoer til bandet.

La Sera er ude med debuten den 14. februar på Sub Pop-søsterselskabet Hardly Art, og du kan sniglytte til enkelte sange via Kate Goodmans hjemmeside.

Du kan købe billetter til La Seras koncert på Huset i Magstræde d. 14. februar her.


ANNONCE