x

La Sera spiller i Huset i Magstræde

La Sera spiller i Huset i Magstræde

La Sera er Katy Goodman fra Vivian Girls' nye sideprojekt, og lørdag d. 5. februar ligger Huset i Magstræde lokaler til den velspillede 50'er-inspirerede pop.

I Brooklyn-trioen Vivian Girls spiller Goodman skiftevis bas, trommer og lægger vokal, og sammen med de to andre kvinder i bandet har hun varmet op for amerikanske rock-noise-darlings som Sonic Youth og nu afdøde garagerocker Jay Reatard. I foråret udgiver trioen deres tredje studiealbum, men Goodman har i mellemtiden også udviklet sit sideprojekt, La Sera.

Udtrykket i La Sera er mindre aggressivt end musikken i Vivian Girls, og Katy Goodmans inspiration er udsprunget af blandt andet en kærlighed til tidlige 50'er-pophits. Musikerens selvbetitlede debutalbum er en perlerække af varme poprockmelodier med æteriske vokalharmonier, der giver associationer til blandt andre Best Coast og Ronettes. Numrene drejer sig om kærlighed og (for)tabt kærlighed i form af små, skarpe to-minutters popsange.

På sin kommende verdensturné, der blandt andet fører sangerinden til Sverige, Belgien, Tyskland, LA, Italien og NY, lægger hun vejen forbi Københavns Huset i Magstræde. Ud over Goodman består La Sera af guitarist Jenn Prince og keyboard-spiller/trommeslager Brady Hall, der også er producer af musikvideoer til bandet.

La Sera er ude med debuten den 14. februar på Sub Pop-søsterselskabet Hardly Art, og du kan sniglytte til enkelte sange via Kate Goodmans hjemmeside.

Du kan købe billetter til La Seras koncert på Huset i Magstræde d. 14. februar her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA