Nyhed

Adele nummer to på hitlisten

Den engelske sangerinde går ind som nummer to på hitlisten med sit andet album, "21". Agnes Obel ligger fortsat i top.

Fredag morgen er lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske top 40-hitlister, og i denne uge går Adele direkte ind på andenpladsen af albumhitlisten med sit andet album, "21". Agnes Obel ligger fortsat i top for femte uge i træk med sit debutalbum, "Philharmonics".

Ugens anden nyhed finder vi på en tredjeplads, hvor Big Fat Snake er nye med deres album, "Come Closer". Big Fat Snake udgav i øvrigt deres nye album samme dag, som deres tidligere guitarist Peter Viskinde med sit nye band udsendte livealbummet "I Live", men dette album er ikke at finde på ugens hitliste.

Nyhed nummer tre er koncertaktuelle Joan As Police Woman, der går ind på niendepladsen med sit fjerde album, "The Deep Field". På 12. pladsen er Chris de Burgh ny med "Moonfleet & Other Stories", og ligeledes koncertaktuelle Iron And Wine går ind på en 20. plads med sit fjerde studiealbum, "Kiss Each Other Clean".


Vi finder også en række re-entries på ugens albumhitliste. James Blunt vender tilbage på 35. pladsen med "Some Kind Of Trouble", Shu-Bi-Dua går ind på en 36. plads med bokssættet "1-9", Lady Gaga er inde på en 37. plads med "The Fame Monster", og sidste re-entry er Love Shop, der går ind på en 39. plads med "Frelsens Hær" – måske under indflydelse af mundharpespiller Henrik Halls tragiske død i sidste uge.

Tracklisten toppes igen i denne uge af Fallulah og hendes kendingsmelodi til DR1's aktuelle søndag aften-serie "Lykke", "Out Of It", mens Clara Sofie og Rune RK atter topper streaming-hitlisten med "Når Tiden Går Baglæns".

Læs hele hitlisten på hitlisten.nu.


ANNONCE