x

Alcoholic Faith Mission udgiver ep og album

Alcoholic Faith Mission udgiver ep og album

Sidens bandets oprindelse i 2006 har Alcoholic Faith Mission udgivet tre roste album. GAFFAs anmelder Jeppe Krogsgaard Cristensen gav deres debutalbum "Misery Loves Company" fire stjerner og skrev om pladen: "Det er slet og ret fin sangskrivning kombineret med godt håndværk, og jo flere gange albummet får lov at spinde under lasernålen, jo bedre gør det sig." Og deres seneste album "Let This Be The Last Night We Care" fik hele fem stjerner af Michael José Gonzalez.

Nu er de melankolske folk-elektronikere klar med en ny, endnu ubetitlet ep den 21. februar og et nyt album til efteråret, som de skal på en længere danmarksturné i forbindelse med.

Trods flotte anmeldelser af deres tre album herhjemme, har bandet, der er blevet sammenlignet med navne som Iron & Wine, José González og danske Larsen And Furious Jane, stadig et dansk gennembrud til gode. Til gengæld har Alcoholic Faith Mission skabt sig en voksende fanbase i udlandet og nyder stor anderkendelse i det internationale musikmiljø. Blandt andet har gruppen fået stor opmærksomhed på udenlandske musikblogs og haft stor koncertaktivitet i udlandet med over 75 koncerter på havlandet år.

Desuden har bandet optrådt på festivalen CMJ i New York og den islandske musikfestival Iceland Airwaves, hvilket imponerede udenlandske medier så meget, at Alcoholic Faith Mission var at finde på lister over de bedste optrædende. Til marts tager bandet til musik- og branchefestivalen SXSW i Austin i Texas – anbefalet af MTV USA som et af de bands, de mener, man børe høre.

I forbindelse med udgivelsen af sin nye ep spiller Alcoholic Faith Mission til SoundTjek Festival på Gimle i Roskilde (køb billetter via GAFFA Live) den 25. febrauar og på Vega (køb billetter via GAFFA Live) den 26. februar, inden de drager på tour til blandt andet Canada og USA.
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA