x

James Blake besøger Lille Vega

James Blake besøger Lille Vega

Forventningerne til debutpladen fra James Blake var store efter tre roste ep'er, og anmelderne var langt fra skuffede. Nu følges udgivelsen af albummet op med en stribe koncerter, der inkluderer et besøg i København til april.

Engelske James Blake udsendte sit debutalbum i sidste uge, og resultatet blev en seksstjernet anmeldelse fra GAFFAs Jesper Buhl, der kaldte albummet "fremragende":

"Blake udviser en forbilledlig evne til at lade de helt rigtige elementer stå tilbage som akkompagnement til vokalerne, som ofte vrider sig ind og ud imellem hinanden, somme tider stærkt bearbejdede, andre gange skrøbeligt rent".

James Blakes vokal kan blandt andet høres på hans version af Feist-sangen "Limit To Your Love", der hitter rundt om i Europa inklusive Danmark, hvor den har ligget på en tredjeplads på singlehitlisten.

Så mon ikke der bliver rift om billetterne til englænderens første danske koncert, der afvikles 5. april i Lille Vega. Billetsalget til koncerten starter i dag torsdag 17. februar klokken 11:00 via billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA