x

Wild Nothing til Voxhall

Wild Nothing til Voxhall

Torsdag 5. maj kunne vi fortælle, at Wild Nothing dukker op i Lille Vega til september. Nu viser det sig, at Jack Tatum også tager gruppen med til Aarhus, hvor de kan opleves på Voxhall 2. september.

I 2009 begyndte den dengang 19-årige studerende Jack Tatum at indspille covernumre og eget materiale under aliaset Wild Nothing. Hans version af Kate Bushs "Cloudbusting" gav opmærksomhed og en pladekontrakt, og med et debutalbum i bagagen kan han til september for anden gang give en dansk koncert.

Debutalbummet kom sidste år, og i sin anmeldelse kaldte GAFFAs Simon Christensen "Gemini" for "drømmende shoegaze" og sammenlignede Wild Nothing med Cocteau Twins og The Cure og skrev blandt andet:

"Det lyriske univers er naivt med fuldt overlæg, melankolsk og opgivende, men det høje guitarspil spiller eksakt samme melodi og oktav som Tatums vokal, der således fordobler naiviteten".

Jack Tatum møder til koncerten op med et firemands liveband og to ep-udgivelser ud over debutpladen for at følge op på den koncert, bandet i august spillede på Loppen.

Wild Nothing kan opleves 2. september på VoxHall, og billetter kan købes via Voxhall.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA