x

Nik & Jay er nummer et

Nik & Jay er nummer et

Der er gået fem år siden udgivelsen af "Fresh – Fri – Fly", men der er ingen tegn på, at duoen Nik & Jay skulle være blevet mindre populære siden 2006. I hvert fald brager "Engle Eller Dæmoner" i denne uge direkte ind på en førsteplads på den danske albumhitliste, og det sker med et salg, der har sikret dem en ny platinplade.

Dermed skubber de Kato ned på en andenplads, hvor han nu ligger med albummet "Discolized 2.0" foran Adele og "21" på en tredjeplads. Herefter udfyldes top fem af henholdsvis Agnes Obel med "Philharmonics" og MGP 2011-udgivelsen.

Nik & Jay er eneste nyhed i top ti i denne uge, og den eneste nyhed der giver dem følgeskab i top tyve er albummet "Åh, Disse Minder (En buket Af De Største)" fra Dræsinebanden.

I anden halvdel af top fyrre finder man dog yderligere to nyheder. De kommer fra to internationale kvindelige sangskrivere, der er koncertaktuelle herhjemme i denne måned. For på en 27. plads finder vi Emmylou Harris med albummet "Hard Bargain", der vil blive præsenteret for et dansk publikum i DR Koncerthuset 23. maj, og på en 39. plads ligger Veronica Maggio med "Satan I Gatan", som man kunne høre sange fra til en koncert i Lille Vega 5. maj.

Se hele ugens hitliste hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA