x

Start! Festival udvider med ekstra scene

Start! Festival udvider med ekstra scene

Når Start! Festival løber af stablen til juni i Den Brune Kødby i København, er det med tilføjelsen af en ny scene og tolv ekstra navne. Udvidelsen af festivalprogrammet sker som led i omlægningen af de fysiske rammer i Den Brune Kødby, og de tolv nye navne tæller The First Waltz, Kites and Komets, Sandheden, The mOOnbird, Boho Dancer, Polypotion, Intelligent Pushing, Simon Luth (billedet), Mechanical Waves, Søren Andersen, The Woken Trees, Wrong Side of Vegas og Praksis. 

Festivalchef Jesper Ø. Jensen fortæller om udvidelsen:

"Start! Festival har igen haft et rekordstort antal bands, der har ansøgt om deltagelse på festivalen. Opbakningen til dette års festival har været overvældende - både hvad angår antallet af ansøgerbands og opbakningen fra samarbejdspartnere og sponsoropbakning, som også slår alt, hvad vi hidtil har oplevet i de ni år, vi har lavet festival".

PH Scenen, Øks1, Øks2, Bygning55, Åben Scene, Air Scenen og Venue vil udgøre scenerne på årets udgave af Start! Festival, der finder sted den 16.-18. juni i Den Brune Kødby på Vesterbro i København.

GAFFA varmer fra tirsdag 24. maj op til Start! Festival ved at forære tracks med festivalens navne væk, så følg med her på GAFFA.dk fra i morgen og læs mere om festivalens program.

Køb billetter til Start! Festival via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA