Nyhed

Flogging Molly til København

Den irsk/amerikanske gruppe giver koncert i Store Vega til november

Irske Dave King har siden 1997 ledet en bande amerikanske musikere under navnet Flogging Molly, der ganske som inspirationskilden The Pogues blander keltisk musik med punk med et resultat, der har sendt deres seneste to album ind i top ti på den amerikanske albumhitliste. Nu vender de tilbage til Danmark for til november at give en koncert i Store Vega.

De er lige nu aktuelle med albummet "Speed Of Darkness", der fulgte pænt op på succesen med "Float" fra 2008, der for første gang sendte bandet ind i top fem på hitlisten i USA. Imellem de to udgivelser kom "Live At The Greek Theater", der på to cd'er og en dvd gav et indblik i, hvor energiske Los Angeles-bandet er til deres koncerter.

Det gjorde sig også gældende, da bandet sidste år gæstede Voxhall i Aarhus, hvor GAFFAs Lisa Reschefski beskrev løjerne således:


"Alt i alt bød koncerten på en udfordrende rejse gennem et særdeles varieret musikalsk landskab, exceptionel stærk publikumskontakt og et bølgende menneskehav med moshpits på kryds og tværs af salen. Blandt aftenens højdepunkter var energiudladninger af nærmest eksplosiv karakter som publikumsfavoritten "Drunken Lullabies" og piratslageren "Seven Deadly Sins", samt stille og mere akustiske passager som den følsomme "Us Of Lesser Gods"."

Flogging Molly vender tilbage til Danmark 8. november, hvor de kan opleves i Store Vega. Forsalget starter fredag den 1. juli via Billetlugen.dk samt i Fona landet over.

ANNONCE