x

U2-billetsalg i kaos

U2-billetsalg i kaos

Var man én af de mange, som i dag kl. 10.00 havde håbet at få fingrene i en billet til U2’s koncert i Parken d. 31. juli, så må man betragte sig selv som værende meget heldig, hvis forehavendet rent faktisk lykkedes.

For det første var der nemlig ikke overraskende en enorm interesse omkring at skaffe billetter til koncerten med de irske giganter, men for det andet var det også noget nær umuligt at komme i forbindelse med Billetlugen, der forestod internetsalget af billetter.

Både på telefonlinjer og på Internettet oplevede folk flere gange at blive smidt ud af systemerne eller at blive rykket længere og længere ned i køen, fordi systemet simpelt hen ikke kunne klare det massive pres fra de mange interesserede brugere.

I Norge åbnede billetsalget lørdag, og også her brød systemerne sammen, til trods for at man også her havde forsøgt at sikre sig mod dette.

Det lader med andre ord til, at de ihærdige fans, der havde lagt sig i kø foran Fona-butikkerne rundt om i landet siden i går aftes, traf en fornuftig beslutning, da denne metode tilsyneladende var den eneste sikre måde at erhverve sig en billet på.

Også i Irland var interessen omkring billetsalget til U2’s to koncerter i Croke Park nærmest hysterisk. Her havde mange fans ligget i kø i over tre dage for at sikre sig billetter, og de 150.000 billetter var solgt i løbet af blot 50 minutter, hvilket er uden sidestykke i det irske box offices historie.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA