x

Køb ikke Nine Inch Nails' nye udgivelse

Køb ikke Nine Inch Nails' nye udgivelse

Trent Reznor som er frontmand og det eneste permanente medlem af det hedengangne rockband Nine Inch Nails, har twittet følgende:

"NIN-fans, spild ikke jeres penge på udgaven af Pretty Hate Machine, der netop er blevet udgivet. Bullshit pladeselskab - flyt ompakningen fra den gamle udgave. Ignorer den venligst" skriver independent.co.uk.

Trent genudgav sidste år sin egen udgave af albummet, som han havde tilføjet et cover af Queens Get Down Make Love, og har efter sigende for nylig haft nogle sammenstød med sit pladeselskab.

Under en turné i Australien i 2007 bemærkede Trent, at prisen på NINs album Year Zero var sat usædvanligt højt, hvorefter han overtalte Interscope records til at sænke prisen på albummet.

Sidste år annoncerede Trent, at NIN ville holde pause på ubestemt tid, men afslørede i marts måned, at han planlægger at genoplive bandet. Derudover skal han også til at indspille med sit nuværende band How To Destroy Angels.

"De tre ting jeg i øjeblikket arbejder med i forhold til musik er HTDA, NIN og film, som jeg er overbevist om vil give mere mening for dig og mig, lige så snart det udfolder sig. Da mit arbejde har forskellige afsætningsmuligheder, er jeg ved at finde mere inspiration til hver enkelt. Nej, NIN er ikke dødt. Jeg planlægger at have fokus på det som det næste".

Trent Reznor modtog tidligere på året en Oscar for sit soundtrack til filmen The Social Network, som han endnu tidligere i år vandt han en Golden Globe for. Om cirka et halvt års tid vil man kunne høre endnu mere nyt fra Reznors hånd, når den amerikanske udgave af Mænd Der Hader Kvinder rammer biograferne. Her har Trent sammen med makkeren Atticus Ross også stået for soundtracket.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA