x

Joan As Police Woman gæster Amager Bio

Joan As Police Woman gæster Amager Bio

Den 16. november indtager den New York-baserede "politikvinde" Joan Wasser scenen i Amager Bio med sin poetiske rockmusik.

Med i bagagen har hun sit seneste udspil "The Deep Field", der udkom i starten af dette år. Albummet, som er det fjerde i rækken, blev tildelt fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt, som blandt andet skrev:

"Et gennemført habilt album fra en kunstner, der har fundet et spændende ståsted mellem singer-songwriter-traditionen og soulmusikken".

Wasser har en forhistorie som violinist for både Antony And The Johnsons og Rufus Wainwright, hvilket hun har brugt som inspirationskilde til sit musikalske udtryk, som forener en rocket kant med afdæmpede og melankolske ballader om kærlighedens veje og vildveje. 

Derudover har Wasser lavet live- og studieoptrædener med blandt andre Lou Reed, Sheryl Crow, Elton John og The Scissor Sisters.

I februar måned gæstede hun Danmark til en udsolgt koncert i Amager Bio og besøgte dengang også VoxHall i Aarhus - og til efteråret er hun tilbage i København.

Koncerten i Amager Bio finder sted den 16. november.

Billetter kan erhverves via Billetlugen.dk. Billetsalget starter på fredag den 5. august. 

Du kan læse og høre mere på Wassers officielle hjemmeside.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA