x

Ekstra billetter i salg til Dolly Parton i morgen

Ekstra billetter i salg til Dolly Parton i morgen

Ændringer i produktionen i forbindelse med Dolly Partons koncert i Forum i morgen gør, at der nu frigives et mindre antal billetter til den ellers udsolgte koncert med country-ikonet.  

Dolly Parton er i øjeblikket aktuel med sit nye album "Better Day", der udkommer på hendes eget selskab "Dolly Records". Dolly Parton er en af de eneste countrysangerinder, der i fire årtier har haft singler helt i toppen af hitlisterne, hvilket blandt andet har resulteret i, at hun tidligere i år blev indstillet til Grammy Lifetime Achievement Award.

Den prisvindende sangerinde har siden 1960'erne domineret countrygenren og været medvirkende til udviklingen af genren, blandt andet med sine stærke referencer til folk-musikken.

Sidst Parton optrådte i Danmark, fik koncerten fire stjerner med på vejen af GAFFAs Per Bloch Andersen, der blandt andet skrev:

"Igennem tiderne har flere anklaget hende for at være kunstig og formentlig hentydet til hendes udseende (?!). Jeg melder mig ud af truppen og læner mig i stedet op ad hendes sangstemme, musikalitet og oprigtighed. Hvis man kommer sin kritiker i forkøbet ved at udstille sine egne svagheder, bliver det så ikke en styrke? Og når man med både humor og overskud formår at levere sin kunst, gør det så noget, man også er lidt kunstig? Uanset hvad, så vælger jeg at blive ramt af en inderlighed, charme og autenticitet, som i den grad er beundringsværdig."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA