Nyhed

A Kid Hereafter – nu med Sys Bjerre, Carsten Skov og Borderline

A Kid Hereafter, Sys Bjerre, Carsten Skov og det det syv mand høje improvisationsorkester Borderline giver tre koncerter sammen her i september

Der er ingen, der rigtig ved, hvad der sker, når Frederik Thaae (billedet), alias A Kid Hereafter, spiller sammen med Sys Bjerre, Carsten skov og det syv mand store improvisationsorkester Borderline (billedet), når de fra på torsdag fyrer op under den første af tre koncerter her i september.

Selvom meget er uvist, vides det dog, at de tre koncerter kommer til at foregå henholdvis på Studenterhuset i Aarhus den 15. september, på Badeanstalten i Slagelse den 21. september og på Planeten i København den 25. september.

A Kid Hereafter er ud over at være et alias og anagram for Frederik Thaae også navnet på pop-punk-gruppen, som Frederik Thaae i sin tid stiftede, og som har udgivet de to album "Rich Freedom Flavour" og "Yo!" i henholdsvis 2007 og 2008.


Nu er medlemmerne i A Kid Hereafter pånær Frederik Thaae selv for en stund skiftet ud med Sys Bjerre, Carsten Skov og gruppen Borderline, og allerede på torsdag kan den umage og spændende konstellation altså opleves for første gang.

Links til billetter:

Billetter til koncerten på Studenterhuset i Aarhus kan bestilles her.


Billetter til koncerten i Slagelse formidles via. GAFFA Live.

Billetter til koncerten på Planeten i København kan købes her.

 


ANNONCE