x

Endnu en Kim Larsen-bog på vej

Endnu en Kim Larsen-bog på vej

I sidste uge fik en kontroversiel bog om blandt andre Kim Larsen usædvanligt megen medieopmærksomhed. Nu er en ny bog om Larsen på vej, også denne gang uden hovedpersonens egen deltagelse.

"Vi fik en kort besked fra hans manager, om at han sagde nej. Vi havde et spinkelt håb, om at han ville være med, fordi vi havde lavet et portræt af ham til Euroman sidste år, hvor han heller ikke medvirkede, men hvor han efterfølgende sendte et postkort til redaktionen og takkede for et 'ærligt og redeligt stykke arbejde'. Men han ville altså heller ikke være med denne gang. Nok fordi han i bund og grund er for blufærdig", siger en af forfatterne, Peter Rewers, til politiken.dk.

"Solisten" er skrevet af freelancejournalisterne Jakob D. Lund og Peter Rewers og er baseret på interviews med flere end 40 personer tæt på Kim Larsen blandt andre hans første kone Mariann Andersen, hans datter Alice Eva Larsen, trommeslageren Jan Lysdahl, Larsens gamle mentor Stig Møller samt skolekammerater og journalister.

Journalist Michael Frank Møller og producer Kim Hyttel udgav i sidste uge bogen "Erindringer om Larsen og Clausen og andre ronkedorer i rockland", der fik 0 stjerner i anmeldelsen fra Berlingske, som var den eneste større avis, der valgte at anmelde bogen. Flere redaktører har fortalt til Politiken, hvorfor de har valgt ikke at anmelde bogen. GAFFA har dog også en anmeldelse på vej.

Om denne nye portrætbog om Kim Larsen kan høste bedre anmeldelser, må tiden blot vise. "Solisten" udkommer den 21. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA