x

Metallica gæster Horsens

Metallica gæster Horsens

Onsdag den 6. juni lægger Metallica vejen forbi Horsens for at give koncert på det nye udendørs spillested Fængslet. 

Metallica skal være med til at indvie Horsens' nye udendørs koncertspillested Fængslet, der ligger ved det tidligere Statsfængsel i Horsens. Det sker med en koncert onsdag 6. juni, hvor Metallica vil genoplive bandets absolut mest solgte album "Metallica" fra 1991, bedre kendt under navnet "The Black Album".

Ideen om at spille "The Black Album" i sin fulde udstrækning stammer fra en festival, nemlig den midtengelske Download Festival, hvor Metallica skal spille ved festivalens tiårs jubilæum tre dage efter koncerten ved Fængslet i Horsens.

Lars Ulrich glæder sig og har følgende besked til de danske fans:

"Tilbage i det danske. Tilbage i fædrelandet. Efter fem fede koncerter i Forum i sommeren '09, skal vi mødes igen med vores danske venner, indvie et nyt koncertsted i Horsens, spille The Black Album i dets helhed og oven i købet komme en tur i fængsel!!!! Jeg glæder mig som et lille barn. Vi ses i juni...

Lars, jeres danske trommeslager"

Metallica har solgt over 100 millioner album, og "The Black Album" er alene solgt i over 22 millioner eksemplarer.

Frank Panduro fra arrangørerne Horsens & Friends kommenterer: "Vi har svært ved at få armene ned af begejstring! Først og fremmest er det en stor ære at få lov at præsentere Metallica. Her er vi virkelig i den tunge rocks topklasse, og albummet er uden tvivl et af de bedste nogensinde – alle kender sangene."

Samtidig ser Panduro frem til at tage "Fængslet" i brug, et sted der nu har stået tomt i fem år: "Vi indretter et koncertområde med plads til 40.000 tilskuere på plænerne vest for fængslet. Det bliver fantastisk at opleve netop Metallica i disse unikke og rustikke omgivelser."

Billetsalget til koncerten i Horsens starter torsdag den 8. december kl. 10:00.

Billetter kan erhverves via billetlugen.dk, i Fona-butikker og ved personligt fremmøde på Fængslet, Fussingsvej 8 i Horsens.

Billetterne koster 695 kr. plus gebyr.

Læs mere om koncerten på Fængslets hjemmeside.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA