x

D-A-D tordner ind på hitlisten

D-A-D tordner ind på hitlisten

Danske D-A-D har endnu en gang bevist, at de rangerer meget højt i pladekøbernes gunst, og selv om deres nye album ”Scare Yourself” har fået en noget lunken modtagelse blandt anmelderne, så har pladekøberne hilst albummet velkommen med åbne arme.

”Scare Yourself” er således på den spritnye udgave af Danmarks officielle histliste tordnet direkte ind på en suveræn førsteplads, og de har solgt ikke mindre end næsten seks gange på mange eksemplarer som nummer to på listen – Simone med ”Vindens Farver” – eller stort set det samme som resten af top 10-navnene tilsammen.

Også de nye udgivelser fra henholdsvis Gorillaz og Audioslave har bevæget sig direkte op i toppen af listen. Gorillaz’ album ”Demon Days” figurerer således på denne uges tredjeplads, mens Audioslaves ”Out Of Exile” er gået ind på en femteplads. Imellem de to internationale giganter har Shu-bi-dua bevæget sig en enkelt plads tilbage til denne uges fjerdeplads.

Også compilationalbummet ”Now Thats What I Call Music 12” har arbjdet sig direkte ind på listen, hvor den har fundet sig tilrette på en foreløbig ottendeplads.

Amerikansk-armenske System Of A Downs nye album “Mesmerize” er droppet fra en fjerdeplads til en mere ydmyg placering som nummer fjorten i denne uge.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA