Nyhed

Immortal til Copenhell

Kongerne af norsk Black Metal på dansk grund for første gang i ni år i selskab med det amerikanske Deathcoreband All Shall Perish til juni måneds metalgilde på Refshaleøen.

Så er der nye navne til årets heavyfest på Refshaleøen. Og mon ikke navnet Immortal får de fleste metalfyre og -piger til at glæde sig ekstra meget sig til juni 2012? Det er første gang siden deres koncert på Roskilde Festival 2003, norske Immortal kommer til Danmark. Trioen fra Bergen har de senere år blandt andet leveret et af de mest solide og omtalte shows på Wacken Festival i Tyskland. Så der er lagt i ovnen til en fantastisk koncert til dette års Copenhell.

Siden den første demo "The Northern Upins Death" fra 1990 har Immortal udgivet otte albums, uden på nogen måde at skrue ned for tempoet. Med det seneste anmelderroste comebackalbum "All Shall Fall" beviser Immortal, at de tilhører den absolutte elite af Black Metal. 

Amerikansk metalmonster


Det amerikanske metalmonster All Shall Perish fra Bay Area ved San Francisco bringer den nye bølge af ekstrem metal til Copenhell. Efter at have cirkuleret i undergrunden har bandet efterhånden opbygget en solid fanbase med tilhængere af både old og new school dødsmetal. Metallegender som Kirk Hammett (Metallica) og Rob Flynn (Machine Head) nævner All Shall Perish blandt deres klare favoritter. 
 
De to bands slutter sig hermed til Marilyn Manson, Lamb Of God, Slayer, Anthrax, Skeletonwitch, Trivium, Killswitch Engage og Korpiklaani på listen over offentliggjorte navne til Copenhell 2012.

ANNONCE