x

Guide til weekendens koncerter

Guide til weekendens koncerter

De seneste uger har GAFFA.dk rundet ugen af med en guide til nogle af weekendens koncerter, og idag er ingen undtagelse. Metalhovederne kan med fordel besøge Pumpehuset i København, hvor konkurrencen Mighty Fight Night løber af stablen imorgen (den 14.1., red.). Vinderne kan se frem til en mulighed for at optræde på sommerens Copenhell side om side med navne som Marilyn Manson, foruden en miniturné til udvalgte danske spillesteder.

Det er det danske pladeselskab Might Music, som står bag konkurrencen. På programmet er blandt andre københavnske Shaped Like Swans og Ølstykke-ensemblet Sort Regn, som begge er udvalgt af arrangørerne, mens Might Musics Facebook-brugere gennem afstemning har sikret ligeledes københavnske Barricade en plads i konkurrencen.

Vellyd i Vestsjælland

Tilbringer man weekenden i provinsen, kan man i stedet overveje af besøge århusianske Atlas, hvor Musik Aarhus Festival afvikles. Løjerne indledtes allerede torsdag på Train og fortsætter indtil næste lørdag. Arrangementerne er sorteret efter genre, og fredag aften gælder det world/jazz på Atlas med navnene Snöleoparden (billedet), Snejegast og Jacob Buchanan. Dagen efter er der dømt rock 'n roll og garagerock med blandt andre Defectors sammesteds. Du kan se det samlede program for festivalen her.

Både fredag og lørdag aften klokken 20.00 kan man lade sig underholde af Karen Busck på det genopstandne Jazzhus Montmartre i København, og skulle man fredag aften befinde sig i nærheden af Sorø på Vestsjælland er der også musikalske fristelser. På Kulturcafé Ludvig lokkes nemlig med en dobbeltkoncert med Søs Fenger og Mathilde Falch. Dørene åbnes klokken 18.30, koncerten starter klokken 19.30 og billetterne koster 285 kroner og kan købes her.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA