x

Metalfestivalen Day of Decay afslører første navne

Metalfestivalen Day of Decay afslører første navne

Det bliver med langt hår og nitter, når Aalborg Studenterhus fredag den 18. maj lægger lokaler til endagsfestivalen Day of Decay. Festivalen er for alle metalfans og har for nylig afsløret de første tre navne på programmet. 

Først og fremmest kommer det brasilianske dødsmetal-band Krisiun. Krisiun er veteraner på metalscenen og har siden 1990 udgivet otte album, hvoraf det seneste "The Great Execution" udkom i oktober sidste år og har fået roser fra flere sider.

Derudover er der blevet plads til to lokale navne. Det aalborgensiske Mercenary, der modtog fire stjerner for deres seneste album "Metamorphosis" af GAFFAs anmelder Keld Rud med ordene: "Metamorphosis er et bundhæderligt metalalbum med ni solide sange."

Læs hele anmeldelsen her

Det andet lokale band er frederikshavnske Caro (tidligere Omen). De har for nylig skrevet kontrakt med det amerikanske selskab Rogue Records America, som senere på året vil udgive bandets debutalbum. 

De to første år Day of Decay er blevet afholdt, skete det på forskellige lokationer, men i år har festivalen indgået et samarbejde med Aalborg Studenterhus. "Samarbejdet med Studenterhuset medfører en række fordele for os som arrangører, og så er det fedt at have et professionelt og erfarent spillested i ryggen", siger Carsten Brogaard Pedersen, formand for Musikforeningen Day of Decay.

Arrangørerne regner med at det færdige program kommer til at bestå af ti navne inklusive vinderen af talentkonkurrencen W:O:A Metal Battle Danmark.

Køb billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA