Nyhed

The First Miles får udenlandske roser

De aalborgensiske debutanter lovprises i Holland, Belgien, England og USA

Den aalborgensiske gruppe The First Miles, som i maj udgav debutalbummet ”Aim For The Heart, Go!”, uden den helt store opmærksomhed herhjemme, bortset fra titlen som ”ugens album” på P4, får nu roser i adskillige udenlandske medier.

Det belgiske medie Rootstime, der specialiserer sig i roots-rock og det, der ligner - og som netop er det, The First Miles spiller (garneret med, hvad de selv kalder ”amerikansk highwayrock”), kalder dem blandt andet et bud på ”fremtidens alternative country”.

Videre skriver det hollandske altcountry.nl blandt andet, at ”The First Miles på smuk vis blander deres europæiske rødder med solid country og/eller heartland rock”, altså musik fra hjertet af USA. Sitet giver samtidig The First Miles tre en halv ud af fem heste. Og der er også roser fra England og USA, om end fra mindre medier.


Roserne har nu fået The First Miles til for alvor at gå på jagt efter koncerter rundt om i Europa, ligesom de arbejder på at få udgivet debutalbummet i Canada. Her har The First Miles været kåret til "Listeners Favourite" på netradioen Music Melt.

Læs anmeldelserne på The First Miles' hjemmeside


ANNONCE