x

Dance With Dirt: Album på vej

Dance With Dirt: Album på vej

Dance With Dirt har vundet KarriereKanonen og er nu i gang med at indspille album hos Jacob Bredahl – tidløs og autentisk rock møder metal-connaisseur, og med mere kaffe end bajere knokles der for et råfedt rockalbum til det danske publikum.

I har netop vundet Karrierekanonen 2012, hvorfor vandt I?

- Vi vandt, fordi vi præsenterede P3 for tidløs og autentisk rock. Og den slags går aldrig af mode. Aldrig.

I er i studiet i disse dage hos tidligere frontmand i Hatesphere, Jacob Bredahl, hvordan er det gået?

- Han er topprofessionel, han har et rigtigt godt øre og forstår, hvor vi gerne vil hen, og han skaber god karma. Vi har været enormt fokuserede, og det lyder måske ikke så rock'n'roll, men vi har faktisk opført os overordentligt pænt – af et rockorkester at være.

Vindersang fra karrierekanonen på det nye album

Hvornår udkommer albummet?

- Vi har ikke en fastlagt dato endnu. Det arbejder vi stadig på. Men nu er vi af natur en smule utålmodige, så vi foretrækker at arbejde hurtigt. Et godt bud vil være, at det kommer tidlig efterår. Men bare rolig, en release-date skal nok blive proklameret til stor trompetfanfare. I vil være de første der får det at vide.

Kan I afsløre en albumtitel, eller fortælle om nogle af numrene?

- Albumtitlen vil vi ikke afsløre endnu. Der må I vente og se. Sangen "Flush", som vi deltog i Karrierekanonen med, handler f.eks. lidt om bandets historie. Vi havde en lidt sløv periode, hvor håbet syntes at svinde ind. Men det fik vi vendt. Man skal aldrig give op! Dette kommer til udtryk i sangen med ordene: "Now we're here to take it all".

- Men samtidig er det jo ikke en eksklusiv følelse, den der med, at man føler sig lidt fortabt og så alligevel bestemmer sig for at give pokker i omstændighederne og storme fremad på trods. Det er jo en grundfølelse, som vi tror alle mennesker kan forholde sig til.

Karrierekanonen og kærlighed

Kalenderen skriver juni, og I har allerede vundet KarriereKanonen, påbegyndt indspilning af album og fået en kontrakt med EnoughSaid Music – hvad skal I bruge resten af året på?

- Det har været et vildt forår for os! Det er sgu sådan et forår skal være - fyldt med kærlighed. Vi har været sammen næsten hver dag de sidste to måneder. Det er efterhånden sådan, at vi kan fuldende hinandens sætninger, før de overhovedet er sagt. Det kan selvfølgelig også skyldes, at vores vokabular er en smule snævert og fortrinsvis forbeholdt vulgære ord. Vi har øvet, spillet koncerter, skrevet sange, øvet lidt mere og nu været i studiet. Det er helt ubeskriveligt fedt. Det er jo drømmen der bliver levende.

Søges: Pladekontrakt!

– Vi har ikke en pladekontrakt med ESM, men derimod en deal omkring management. Så sidder der nogle suits derude og har lyst til at smide nogle dollars i et hårdtarbejdende rockband, skal de give os et kald. De næste tre-fire måneder vil gå med at få lanceret vores plade og få styr på forretningssiden af udgivelsen. Men undervejs har vi selvfølgelig nogle sommerkoncerter i både Danmark og Tyskland.

Tour: Danmark, GSA og Benelux
Til efteråret er vi klar til at tage på en større tour i Danmark, GSA og Benelux. Det glæder vi os virkelig meget til. Tanken om at sidde i en bus på landevejen og i det fjerne kunne skimte et spændt afventende publikum er en drengedrøm. Når vi spiller live, bliver musikken levende, og det er det smukkeste i verden. Det glæder vi os til at dele med resten af verden.

Læs et længere interview i GAFFAs artikelsektion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA