Nyhed

Musikvideo-premiere: Dance With Dirt giver en fredshilsen

Det danske poprock-band er i morgen klar med deres andet album, Marathon, og byder derfor på en ny, fredselskende single, Let Your Fingers Do the Y

Det danske poprock-band Dance With Dirt er klar med en ny musikvideo til singlen "Let Your Fingers Do the Y" fra deres andet album, "Marathon", der udkommer i morgen fredag den 26. februar. Se den eksklusivt her forneden.

"Let Your Fingers Do the Y" er Dance With Dirts bud på en fredssang, der byder lytteren at trodse modgang, finde smilet frem og salutere verden med hippiernes gamle, men stadig aktuelle fredshilsen.

Forsanger Magnus Jacobsen har haft et klart formål med singlen: "'Let Your Fingers Do The Y" er den eneste sang på vores nye album, 'Marathon', hvor jeg ikke beskriver mine egne indre følelser. Den her er i stedet en opsang til lytteren, medmennesket, om at forstå, hvor ens vi alle er. Vi har alle en kort tid i denne store, vide verden, så lad os for fanden nyde den og hinanden, mens vi er her. Lad os smide al hadet på porten. Smæk din pege- og langemand i vejret, kammerat, og råb med."

I musikvideoen, instrueret af Daniel Buchwald, spiller Sandra Virginia Bereza og Emil Athari to logerende på et motel. De lever side om side i tilstødende værelser og lever liv, der på mange måder minder om hinanden, uden at deres veje egentlig krydses. 


Singlen havde i går sin radiopremiere på P6 Debut, hvor bandet fortalte om deres kommende album "Marathon". På albummet tager Dance With Dirt et mindre musikalsk skift og erklærer sig som et fuldblodigt popband, der har den organiske popmusik i sigte. GAFFAs anmelder Christian Voldborg Andersen har lyttet til "Marathon" og kvitterer med fire stjerner under overskriften "Pæne popsange med skarp rocklyd" og skriver blandt andet: "Albummets sange fortjener at blive hørt live, hvor bandet for alvor kan vække kompositionerne til live. Numrene tigger nærmest om at blive leveret live med masser af musikalsk testosteron."

Dance With Dirt er koncertaktuelle i marts, hvor de besøger både Københavns KB18 den 4. marts og Café Von Hatten i Randers den 5. marts med det moderne episke rockband LisErStille. 

Se musikvideoen til "Let Your Fingers Do the Y" her: 

 

 


 

ANNONCE