x

Fire metalbands til Amager Bio

Fire metalbands til Amager Bio

Tirsdag den 6. november står i metalgenrens navn, når fire bands gæster Amager Bio. De første tre er blevet offentliggjort, og man vil således kunne opleve Florida-kvartetten Trivium, de californiske As I Lay Dying og Caliban fra Tyskland.

Trivium (billedet) er et metalcore-band, dannet tilbage i 1999 i Orlando. Debutalbummet "Ember to Inferno" blev udgivet på det tyske selskab Lifeforce og banede vejen for en kontrakt med Roadrunner Records, som har udgivet bandets fire efterfølgende albums. Gruppen fik deres gennembrud på deres andet album "Ascendancy" fra 2005, der blev udnævnt til årets album i det respekterede engelske metalmagasin Kerrang! Det seneste, "In Waves" er fra 2011. I forrige weekend kunne gruppen opleves til Copenhell-festivalen.

Andet band man denne aften kan opleve er As I Lay Dying fra Californien. Bandet opstod tilbage i 2000 og har udgivet i alt fem studiealbum, med et sjette på vej til september.  As I Lay Dying omtales ofte som et kristent metalband, mens bandet selv ikke opfatter sig selv som andet end fem kristne musikere, der spiller metal.

Caliban er aftenens tredje navn – et femmands band fra Tyskland, som blev formet tilbage i 1997. Caliban har siden debuten i 1999 udgivet i alt otte studiealbums. Det seneste, "I Am Nemesis" udkom i år og fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Knud Rod, som blandt andet skrev: "Tyske Caliban har gennem en årrække leveret en jævn strøm af habile metalcoreudgivelser. Den seneste i rækken, "I Am Nemesis", er ingen undtagelse. Fra første skæring "We Are The Many", med den uimodståelige linje "You've gotta be fucking kidding me", sætter ind, er det tydeligt, at bandet ikke har tænkt sig at tage fløjlshandskerne på."

Et fjerde navn offentliggøres senere.

Billetsalget starter på onsdag den 27. juni på Billetnet.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA