x

Tambourhinoceros skriver kontrakt med Birthgiving Toad

Tambourhinoceros skriver kontrakt med Birthgiving Toad

Den 20-årige Lasse Bækby Buck, aka Birthgiving Toad, er nyeste tilføjelse til indie-pladeselskabet Tambourhinoceros' artistkatalog – og han lægger hårdt fra start. Allerede nu er der planlagt tre udgivelser i 2012, i form af to fuldlængealbums og en ep. De første to singler er ude i dag.

De tre første udgivelser er et produkt af det univers, som Lasse Buck har formet, siden han i 2009 besluttede at flytte fra København til Fyn for at koncentrere sig om sin musik. Nu træder han så ind på den eksperimenterende musikscene, hvor han præsentere de to album "For Awkward Company" og "As Fruit Hat" og ep'en "Music for Young Centaurs", hvorpå Lasse stort set spiller alle instrumenter selv.

"Jeg begyndte til guitarundervisning, da jeg var rimelig lille, men brød mig aldrig om de mange kasser og formler, jeg skulle tænke musikken igennem. Jeg har altid komponeret på øret og har så dannet mig mit eget billede af, hvad klangene og rytmerne siger. For mig handler det om at skabe en lydside til de sindsstemninger, der findes i mit hoved. Det er min lille boble, som aldrig ældes, og hvor jeg kan dyrke nogle humører og en bestemt fandenivoldskhed, jeg ikke hører andre steder", siger Lasse.

I dag præsenteres så de to første singler "Thought Of Having The Most", som er åbningsnummeret på "As Fruit Hat" og "Eyes Fixed Ahead" fra "For Awkward Company". Begge sange kan høres på Soundcloud. 

De to fuldlængdealbums udkommer digitalt den 1. august og samme dag på en eksklusiv båndudgivelse, hvor ep'en "Music For Young Centaurs" også vil være at finde.

Der er også mulighed for at høre Birthgiving Toad live, når han i september og oktober giver tre koncerter i København.

Hør "Thought Of Having The Most"

Hør "Eyes Fixed Ahead"

Koncerter:

Trailerpark, 31. august – 2. september

Huset i Magstræde, 13. september

Bakken, "Første torsdag i måneden", 4. oktober


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA