x

Electric Wire Hustle gæster Pumpehuset

Electric Wire Hustle gæster Pumpehuset

Lørdag den 11. august får Danmark for første gang besøg af New Zealand-trioen Electric Wire Hustle, når de giver koncert i Pumpehuset.

Gruppen blev dannet i 2007 og debuterede to år senere på det japanske selskab Wonderful Noise med en 12" single, efterfuldt af deres selvbetitlede debutalbum, som viste Electric Wire Hustles unikke lyd, omfavnende genrerne hiphop, psykedelika og soul. Albummet blev modtaget med kærlighed og blev en favorit hos blandt andre BBCs dj'er Gilles Peterson og Benji B, mens GAFFAs egen Anders Bøgh var sværere at begejstre. Han gav debuten to stjerner og skrev blandt andet:

"Med Electric Wire Hustles selvbetitlede album kommer man i selskab med en jazzet og soulet form for loungemusik med små hints af hiphop. Der er dømt bløde, bløde toner, som ingen vil kunne betegne som larm eller grimt.

Men det er til gengæld også så blødt, at det bliver kantløst og på ingen måde hænger fast. (…)Først hen imod slutningen af albummet begynder der at ske noget. Her bliver det mindre loungeagtigt, og mixet af soul og hiphop tager mere over. Havde hele albummet været som den sidste håndfuld sange, så havde bedømmelsen også været mere positive."

Endnu to albums er kommet fra det tre mand store band, der, med forsanger Mara TKs karakteristiske vokal og soulede stil, har taget gruppen rundt omkring i verden. Et nyt album er i støbeskeen og bliver formet mens Electric Wire Hustle på deres Europaturné også lægger vejen forbi Danmark.

I Pumpehuset vil opvarmningen blive varetaget af den danske sangerinde Nanna.B, som snart er aktuel med debutalbummet "Vitaphone". Også produceren Terry Tester vil denne aften kunne opleves i Pumpehuset, hvor hans show bliver gæstet af en række danske rappere.

Billetter til koncerten den 11. august kan købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA