x

Public Ememy-rapper møder voldsanklager

Public Ememy-rapper møder voldsanklager

Public Enemy-rapperen Flavor Flav er blev arresteret onsdag efter adskillige anklager i forbindelse med et skænderi, rapperen havde med sin forlovede, hvor han havde truet hendes teenagesøn med en kniv, skriver Las Vegas Review-Journal.

Ifølge politiet i Las Vegas var rapperen og reality-tv-stjernen Flavor Flav – med det borgerlige navn William Jonathan Drayton Jr. – fængslet i Clark County Jail med et kautionsbeløb på 23.000 dollars (cirka 130.000 kr.). Han er blevet tiltalt for vold og overgreb med et dødeligt våben, og rapperen er sat til at skulle i retten i dag.

Las Vegas Review-Journal skriver, at den 53-årige Drayton havde en diskussion med sin forlovede og hendes 17-årige søn i deres fælles hjem, hvor han truede teenagedrengen. Rapperen skar sig selv lidt i hånden, og ingen andre blev sårede.

Las Vegas Review-Journal kan også rapportere, at Drayton blev arresteret tidligere i år, på den amerikanske uafhængighedsdag den 4. juli, for at være i besiddelse af fyrværkeri og for at skabe uro. Han har desuden for nylig været impliceret i flere trafikuheld.

Drayton er berømt for at være en del af den ikoniske gruppe Public Enemy og for at råbe "Yeah, boy!" og "Flavor Flav!", når gruppen optræder. Derudover var han tidligere kendt for at bære et stort ur om halsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA