Nyhed

Public Enemy-rapper sigtet for hustruvold

GAFFA.dk – alt om musik

Det er ikke første gang, at Flavor Flav er kommet på kant med loven

Flavor Flav er blevet sigtet for hustruvold, skriver NME. Sigtelsen kommer efter, at rapperen tidligere denne måned blev arresteret på baggrund af påstået hustruvold i Nevada. Den officielle sigtelse lyder på "misdemeanour battery constituting domestic violence."

Musikeren med det borgerlige navn William Jonathan Drayton Jr. blev den 5. oktober taget i forvaring og bragt til Henderson Detention Center, efter at politiet modtog et opkald om hustruvold.


Flavor Flav skulle angiveligt have prikket sin finger på offerets næse, taget fat i hende, kastet hende ned og taget en telefon ud af hånden på hende.

Rapperens advokat udtalte til TMZ:

”I sager, hvor der angiveligt foregår vold i hjemmet, har historien ofte to sider, og vi vil forklare vores side i retssalen og ikke i medierne.”


Det er langtfra første gang, at Flavor Flav har været på kant med loven. I 1991 erklærede musikeren, ifølge Rolling Stone, sig eksempelvis skyldig i at have overfaldet sin daværende kæreste, Karen Ross, hvorefter han tilbragte 30 dage i fængsel, og i 2012 blev rapperen tiltalt for vold og overgreb med et dødeligt våben, da han under et skænderi med sin forlovede truede dennes teenagesøn med en kniv.

Musikalsk er Flavor Flav kendt som medlem og grundlægger af rapgruppen Public Enemy, som han dannede i 1985 sammen med Chuck D. For nylig tildelte Rolling Stone gruppens nummer ”Fight The Power” fra 1989 en flot andenplads på magasinets liste over de 10 bedste sange nogensinde. Nummeret handler om at stå sammen mod samfundets mørke kræfter, herunder racisme, og give styrke til hele hiphop-fællesskabet.

LÆS OGSÅ: Public Enemy stadig i front til kamp for ordet


ANNONCE