x

Lyt eksklusivt til Prefuse 73 på GAFFA Radio i aften

Lyt eksklusivt til Prefuse 73 på GAFFA Radio i aften

Til februar næste år er Warp igen klar til at udgive et nyt fuldlængde album med Prefuse 73, hvis borgerlige navn er Scott Herren. GAFFA har fået fingrene i det kommende album "Security Screenings" og aftens udsendelse kl. 20.00 byder på appetitvækkende smagsprøver.

Aftenens udsendelse er en zigzag-tur gennem Prefuse 73's støt voksende diskografi og ud over tre numre fra den kommende plade, så er der også mulighed for at høre remixes og andet guf fra cut'n'paste mesterens bagkatalog.

Prefuse 73 er en særdeles aktiv musiker og producer, og 2005 har budt på hele to album fra hans arbejdsomme hånd. Først kom den vokal- og hiphop-orienterede "Surrounded By Silence" og senere på året dukkede Prefuse 73’s frugtbare "sammenstød" med den amerikanske electro-akustiske duo The Books op på mini-albummet "Prefuse 73 Reads The Books E.P".

Prefuse 73 er en af spydspidserne på det toneangivende elektroniske selskab Warp Records, der også præsenterer navne som eksempelvis Aphex Twin, Boards of Canada, Maximo Park og Nightmares On Wax.

Lyt til Electronica-programmet i aften kl.20:00 på GAFFA Radio.

GAFFA Radio

Prefuse 73


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA