x

Guide: 13 rigtige koncerter i november

Guide: 13 rigtige koncerter i november

November måned er fyldt med store koncerter i Danmark. Band Of Horses, Bon Iver, The xx og Beach House alle udsolgt, men heldigvis er der rigtig mange andre gode koncerter, som der i skrivende stund stadig er billetter til. Læs GAFFAs guide til 13 rigtige koncerter i november.

Tina Dickow, Vega, København, 1., 2. og 3. november (få billetter)

Tina Dickow optrådte for nylig i Aarhus, og i begyndelsen af november går turen til København. Fra Aarhus-koncerten skrev GAFFAs anmelder Lisa Amtoft Jensen blandt andet: "Tina Dickow viste med sit imponerende bagkatalog, at forsvindingstemaet er en rød tråd igennem karrieren. Hun var mest nærværende, når hun optrådte alene som en klassisk singer-songwriter og leverede også smukke duetter med Helgi Jónsson,".

Der er få billetter tilbage til alle tre koncerter, så skynd dig at sikre din via GAFFA Live

Søren Huss, Borgerforeningen, Nyborg, 1. november (turnéstart)

"Sangene på Oppefra & Ned er holdbare som selvstændige sange, hvor Søren Huss viser sig som en af de stærkeste danske sangskrivere for øjeblikket. Han formår på fornem vis at favne både det rugende mørke, den eftertænksomme skønhed og den poetiske lethed i sine sange." Sådan skrev Jan Opstrup Poulsen, der anmeldte Søren Huss' nyeste soloplade for GAFFA og samtidig gav fem stjerner. Søren Huss spiller i hele Danmark og starter sin turne den 1. november i sin hjemby Nyborg.

Køb billetter til Søren Huss via GAFFA Live

Sensation, Parken, København, 3. november (billedet)

En af verdens største dance-events kommer til Parken den 3. november, hvor publikum vil blive budt på et musikalsk miks af genrer som house, techno, elektro, dance og alt derimellem. Sensation 2012 vil blandt andet byde på den iransk-amerikanske house-dj Sharam, der har sat gang i klubber verden over siden 2006 og er kendt for sine maraton-sæt. Derudover spiller også hollandske Sander van Doorn, der har opkaldt sin stil efter sig selv. SvD, som han kalder den, dækker over et væld af genrer, og han kan opleves i Parken sammen med navne som Riva Starr, The Man With No Shadow samt Sensations faste resident dj, Mr. White. Husk dresscode: Hvidt tøj.

Køb billetter til Sensation via GAFFA Live

Mikael Simpson-albumkoncert, Aveny-T, København, 3. november

Det er i år ti år siden, at Mikael Simpson udsendte sit første soloalbum "Os 2 + Lidt Ro 2002", og det fejrer han i november og december, når han giver hele otte koncerter på Aveny-T på Frederiksberg, hvor han spiller sine fire første plader i deres respektive helheder. I november gælder det "Os 2 + Lidt Ro 2002" og "De Ti Skud", der begge bliver spillet både 3. og 4. november.

Køb billetter til Mikael Simpson via GAFFA Live

Teitur med "Everyday Song", Koncertsalen, København, 5. november

"Everyday Song" er en film og en sang i fem dele, som handler om en færøsk kvindes hverdag, hvor hun står op om morgenen, tager på arbejde, spiser og går i seng. Filmen er en stumfilm, der vil blive vist i Koncertsalen søndag den 5. november, hvor Teitur og orkestret Netherland Wind Ensemble vil akkompagnere stumfilmen live. Der venter publikum en helt særlig oplevelse og et enestående arrangement, der afvikles i forbindelse med CPH:DOX.

Du kan købe din billet til Teitur via GAFFA Live

M83, Amager Bio, København, 5. november

M83 har huseret siden begyndelsen af årtusindet, og deres seneste og sjette album, der har omtrent et år i bagagen, blev beskrevet således af GAFFAs anmelder Ras Bolding: "Hurry Up, We're Dreaming! er et dobbeltalbum med lidt over en times musik, så her er for så vidt tale om et ambitiøst projekt, og man kommer da også omkring flere stemninger undervejs, fra storladen firser-stadionpop over følte ballader til let filmiske passager.". M83 har storhittet i 2012 med numrene "Midnight City" og "We Own The Night" og har desuden spillet på årets Roskilde Festival.

Køb billetter til M83 via GAFFA Live

MTV EMA Pre-party, Øksnehallen, København, 5. november

MTV EMA Pre-party byder på optrædener med Marina & The Diamonds og store, danske navne som Medina, Aura Dione, Christopher, Infernal og Kato. Showet bliver filmet og sendt på MTV søndag den 11. november klokken 19, men du har også mulighed for at opleve det live i Øksnehallen den 5. november.

Køb billet til MTV EMA Pre-party via GAFFA Live

Love Shop, Huset, Nakskov, 8. november (turnéstart)

Populære Love Shop, med Jens Unmack alene tilbage i spidsen, er yderst aktuelle med albummet "Skandinavisk Lyst", der udkom i oktober. GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen gav albummet fem stjerner under overskriften "Lækkerier fra kærlighedsbutikken. Sidste mand holder fanen højt.". Jan Opstrup Poulsen skrev konkluderende om albummet: "på trods af et par halvsløje sange formår Love Shop at løfte deres eget bundniveau på Skandinavisk Lyst. Det slår gnister i kærlighedsbutikken, der byder på en overflod af iørefaldende popsange."

Love Shop tager rundt i hele Danmark i november og december og du kan købe din billet via GAFFA Live 

Big Sean, Pumpehuset, København, 10. november

Den unge amerikanske rapper Big Sean medvirkede for nylig på Kanye Wests nyeste album og er også signet af selv samme mand. Big Sean har fire mixtapes og et debutalbum bag sig. På debutalbummet fra sidste år medvirkede blandt andre store personligheder som Lupe Fiasco, Chris Brown, John Legend, Nicki Minaj og Wiz Khalifa. Den 10. november kan hiphop-talentet opleves i København.

Køb billet via GAFFA Live

Danish Music Awards, Forum, København, 10. november

Traditionen tro er det tid til årets uddeling af priser ved årets Danish Music Awards. Showet bliver vist på TV2 og kan også opleves live i Forum. Ud over prisuddelingen vil der være optrædener fra Aura, Alphabeat, Nabiha, Burhan G, Mads Langer, Lukas Graham, Nephew, Shaka, Loveless, EaggerStunn, Marie Key, Duné, Outlandish og Klumben og Raske Penge.

Køb billetter via GAFFA Live

Marie Key, VoxHall, Aarhus, 17. november og Vega, København, 22. november

GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen har netop givet Marie Keys nyeste album fem stjerner med følgende ord: "Med De Her Dage har Marie Key sammen med Andreas Sommer frembragt en række helt fortryllende sange, der er nænsomt badet i en blanding af sødme og syre. Både tekstmæssigt og melodisk. Det er sange, som kan være svære at ryste af sig. De Her Dage er et af årets mest påtrængende album."

Aarhus og København kan uden tvivl glæde sig til at få besøg af Marie Key, og du kan købe billetter via GAFFA Live

The Rumour Said Fire, Studenterhuset Aalborg, 23. november (turnéstart)

"Frontmand Jesper Lidang synger som altid forrygende, og mandens voldsomt intense vokal signalerer nok en gang, at der er såvel hjerte som passion bag ordene. Samtidig må man beundre den omfattende og meget nuancerede produktion, der flot favner TRSF's relativt komplekse alternative rock, og selv om de ikke spiller så central en rolle som tidligere, så er vokalharmonierne stadig et fornemt aktiv.". Sådan lyder GAFFAs anmeldelser af det længeventede album, der for nylig kom på gaden. The Rumour Said Fire spiller tre danske koncerter i Aalborg, Aarhus og København i november.

Køb billetter til The Rumour Said Fire via GAFFA Live 

Swedish House Mafia, Forum, København, 26. november

Den svenske house-dj-trio Swedish House Mafia har valgt at trække stikket ud. De skal på en sidste turné inden da, og i den forbindelse lægger de vejen forbi Forum i København 26. november. De udsendte i oktober et opsamlingsalbum med titlen "Until Now", der fungerer som et soundtrack til touren. Swedish House Mafia har haft ry for at afholde nogle heftige koncerter, og der er da også en aldersgrænse på 15 år til koncerten i København. 

Køb din billet via GAFFA Live

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA