x

Nephew sælger guld og platin

Nephew sælger guld og platin

Nephew har succes med deres seneste album "Hjertestarter" og den tilhørende single med samme navn, som begge høster gode salgstal."Hjertestarter"-singlen er downloadet mere end 15.000 gange og er derfor gået guld, mens albummet har ramt platin og nærmer sig et salg på 25.000 album.

Nephew er i dag ude med videoen til deres seneste single "Klokken 25". Videoen er lavet af Simon Kvamm i samarbejde med fotografen Bertil Melhof-Pedersen og klipper Morten Højbjerg. I november lancerede bandet en konkurrence, hvor fans kunne indsende videoklip og blive udvalgt til at komme med i videoen. "Send os en kort film (max 10 sek), der viser dig og én du elsker. Hvad I har sammen, og hvorfor I ikke kan leve uden hinanden," skriver bandet om retningslinjerne for videoerne, og det endelige resultat kan du nedenfor.

Nephew er nomineret i kategorierne Årets Danske Album, Årets Danske Gruppe, Årets Danske Single og Årets Danske Rockudgivelse til GAFFA-Prisen 2012, som løber af stablen i morgen den 6. december i Bremen Teater i København. Programmet sendes live på TV2 Zulu fra klokken 20.

Se videoen til "Klokken 25" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA