x

Biebers manager klager over Grammy

Biebers manager klager over Grammy

For nylig blev Grammy-nomineringerne offentliggjort til 2013-udgaven af showet, og den unge, canadiske popstjerne Justin Bieber er ikke nomineret i én eneste kategori. Det er Biebers manager, Scooter Braun, blevet meget utilfreds med, og da han fandt ud af, at Biebers seneste "Believe"-album ikke havde modtaget nogen nomineringer til prisuddelingen, skrev han følgende besked på Twitter:

"Denne gang vil der ikke være nogen kloge ord, ingen undskyldninger, jeg erklærer mig bare UENIG. Drengen fortjente det. Grammy-jury, I fejlede på det her. Det sværeste er overgangsfasen, at få toget til at køre. Drengen leverede. Enormt succesfuldt album, udsolgt turné, fik folk overvundet... denne gang fortjente han at blive anerkendt, og jeg har virkelig ikke nogen venlige rare positive ting at sige om en beslutning, jeg ikke er enig i," tweetede manageren.

Blandt dem der faktisk blev nomineret til Grammy Awards kan man finde Fun., der er nomineret til alle tre hovedkategorier: årets album, indspilning og sang. I alt har bandet modtaget seks nomineringer, og det samme har Frank Ocean, Mumford & Sons, Kanye West, Dan Auerbach og The Black Keys. Årets album-prisen står imellem The Black Keys, Jack White, Mumford & Sons, Frank Ocean og Fun., og i kategorien for Bedste Nye Artist konkurrerer Fun. og Frank Ocean sammen med folkrock-trioen The Lumineers, country-stjernen Hunter Hayes og blues-rock-bandet Alabama Shakes.

Grammy-showet bliver vist den 10. februar 2013.

Læs om alle nomineringerne på Grammys hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA