x

The Malpractice er i studiet og skriver dagbog

The Malpractice er i studiet og skriver dagbog

Se flere billeder fra indspilningerne i GAFFAs gallerisektion

Ærede læser, tak fordi du klikkede og gider at læse om vores prosaiske eventyr. Sagen er den, at vi er gået i gang med at indspille opfølgeren til vores første plade, "Tectonics". Du har sikkert ikke hørt den, men høvl ind på WIMP og få dig en musikalsk snack, hva? Så ved du også hvad der sammenlignes med i det følgende.

Altså, hvor den gamle plade var rimelig orienteret omkring ødelagt og pulserende pop, så er denne i højere grad komatøs og fuldstændig ekstremt brutal samtidig. Som en regn af knytnæver og kærtegn på samme tid. I en del af sangene er der ikke rigtig "omkvæd", men snarere lange, stramt komponerede, kakofoniske passager. Lineær musik, altså i opbygningen; det kigger sjældent tilbage på sig selv. Det er lidt et nyt land for mig som sangskriver, men man måtte reagere på kvalmen ved omkvædets evindelige funktion. Jeg håber visionen lykkes. Nu må vi se.

Vi har optaget trommer de sidste tre dage. I det genetablerede Feedback i musikkomplekset på havnen i Aarhus. Himmelsk sted, hvor vores mand Kenneth og Magnus Vad, vores tekniker, der bestyrer studiet, har etableret den sundeste trommelyd jeg har haft på nogle af mine ting nogensinde. Sådan lidt a la Steve Albinis trademark-trommelyd, men samtidig med masser af dyb punch a la mine helte fra The Melvins. Og trommeslager Q har spillet fantastisk og gnidningsfrit. Mine demoer var - modsat tidligere - nemmere at omsætte til virkelighed, lykkeligvis. Det er den bedste start man kunne ønske sig på den rimeligt langstrakte proces, det er at indspille en plade.

Vi har fået tolv sange ned. Pladen skal nok kun bruge de ti, men det er godt, at vi har lidt ekstramateriale til jubilæumsudgivelsen om tyve år selvfølgelig, host-host. Næste skridt i den umiddelbare nærhed er, at vi i aften skal ud til vores mastering-gut, Emil, og have pulled pork. Den har været i ovnen siden i morges. Jeg har lidt planer om at shanghai'e hans hustru, Marie Højlund fra Marybell Katastrophy, til at synge lidt på pladen, så det er vist oplagt at spørge hende i aften! Derpå skal vi i morgen høvle guitarer ind til fingrene bløder, altimens vores bas/synth-mand, Morten, får lagt bas på trommeoptagelserne derhjemme. Han har lige fået søn nr to, så han er lovligt undskyldt fra disse optagelser.

Vi læses ved, mange hilsner fra Aarhus, Johannes


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA