x

Guns N’ Roses til marts

Guns N’ Roses til marts

Hvis man skrev rygtebørsens samlede produktion af spekulationer og gisninger ud i én lang fortløbende linje, ville man efterhånden ubetvivleligt kunne vikle vores klode ganske eftertrykkeligt ind i de bogstaver og tegn, som igennem de seneste år er blevet skrevet om Guns N’ Roses-albummet ”Chinese Democracy”. Og GAFFA holder sig naturligvis ikke tilbage fra at deltage i dette storslåede projekt, så her er sidste nyt fra rygtefronten.

Den tidligere Guns N’ Roses-guitarist Slash (nu aktiv i Velvet Revolver) har tidligere udtalt, at han mente, at ”Chinese Democracy” sandsynligvis ville udkomme i marts, og nu har den hårfagre guitarist igen bekræftet dette rygte.

Ifølge Slash skulle det nu være sikkert og vist, at albummet kommer på gaden i marts, og at ”meget officielle kilder” har bekræftet, at de allerede har hørt albummet.

"Jeg er meget spændt. Det har været en lang ventetid for at se, hvad det næste skridt rundt om hjørnet vil blive for ham (Axl Rose, red.). Vi ved, hvor alle andre befinder sig, men vi undrede os jo over, hvad han ville lave. Albummet udkommer i marts, og øjensynligt skulle det lyde fantastisk," udtaler Slash ifølge nme.com.

”Chinese Democracy” skulle indeholde i alt 13 nye tracks fra Axls hånd, og blandt sangene på albummet finder man blandt andet titler som ”Better”, ”'There Was A Time” og ”The Blues”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA