x

Beyoncé: "Mit nye album bliver mere sensuelt end de gamle"

Beyoncé: "Mit nye album bliver mere sensuelt end de gamle"

Beyoncé har netop udtalt sig om sit kommende album, der ifølge sangerinden vil blive "a lot more sensual" og mere "empowering" end hendes forrige albums, til det amerikanske mode-magasin Vogue. 

Beyoncé fortæller også om tiden i studiet, hvor det nye album har været under tilblivelse siden sidste sommer i The Hamptons ved New York, i samarbejde med producere som The-Dream, Timbaland og Justin Timberlake. Hun beskrev det som en afslappet process, hvor hele teamet spiste middag sammen hver aften og badede i poolen, som var de nærmest en lille familie på ferie. 

Ifølge sangerinde vil det nye album blive en blanding af lyden fra hendes sidste album "4" og hendes forrige album fra 2008, "I Am... Sasha Fierce". Efter at være blevet mor fortæller Beyoncé, at det har påvirket hendes musik, fordi hun aldrig har følt sig så meget som en kvinde, som hun gør nu. 

Der er dog stadig ingen fastsat dato på den officielle udgivelse af det nye album. Til gengæld vil HBO på lørdag lancere premieren på sangerindens selv-biografiske dokumentar "Life Is But a Dream", som hun også selv har været instruktør på. 

Beyoncé optrådte tidligere på måneden til den amerikanske Super Bowl-finale, hvilket gav hende masser af omtale i medierne. Ikke mindst fordi hun også hev de gamle Destiny's Child-medlemmer Kelly Rowland og Michelle Williams med ind på scenen. 

Pop-stjernen tager på en verdensomspændende turné med begyndelse i april, hvor hun også vil gæste Danmark i Forum den 27. maj. Koncerten er dog allerede udsolgt, da de 10.000 billetter blev revet væk på kun 12 minutter. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA