x

Norsk komiker parodierer Seebach i sex-sang

Norsk komiker parodierer Seebach i sex-sang

Rasmus Seebach er ganske populær i Norge – så populær, at han nu er blevet offer for en parodi udført af den norske komiker og tv-personlighed Morten Ramm, der er et stort navn i Norge. Ramm har omskrevet Seebachs sang "Natteravn" til "Jeg Flagrer Rundt" og tilført sangen en lang række seksuelle referencer. Sangen blev fremført forleden i satireprogrammet Torsdag Kveld fra Nydalen på norsk TV2, et af de mest sete norske tv-programmer.

Ramm har givet "Natteravn" et mere elektronisk udtryk, og han har da også en fortid som sanger i elektrogruppen Yatzi. Siden 2006 har han været et velkendt navn på norsk tv, og han har sjovt nok en vis fysisk lighed med Seebach.

Rasmus Seebach selv tager sangen som et kompliment. Han udtaler til Dagbladet.no:

"Jeg synes altid, det er sjovt, når nogen bruger tid på at lave en parodi. Et eller andet sted er det jo en kompliment, synes jeg. Det virker som om, Morten er dygtig, men han skal vist øve sin sangstemme lidt, hvis han skal slå igennem i Danmark."

"Natteravn" stammer fra Rasmus Seebachs storsælgende debutalbum fra 2009, et album, der har solgt over 200.000 eksemplarer.

Se Morten Ramm med "Jeg Flagrer Rundt" – vi skal advare mod antydninger under bæltestedet:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA