x

Internationalt topnavn til X Factor-finalen

Internationalt topnavn til X Factor-finalen

X Factor-finalen i Herning får nu også internationalt stjernebesøg, når et af poppens helt store navne, Marina And The Diamonds, indtager Jyske Bank Boxen sammen med de tre X Factor-finalister og et væld af store danske musiknavne.

Kvinden bag Marina and The Diamonds er Marina Lambrini Diamandis, og hun har fra start manifesteret sin status som et af tidens største talenter. BBC placerede hende som nummer 2 på deres "Sound of 2010"-liste efter Ellie Goulding.

Hendes debutalbum "The Family Jewels" fra 2010 og ikke mindst de singleudspil, der kom i kølvandet på pladen, røg direkte ind på de europæiske hitlister. "Hollywood" og "I Am Not A Robot" var to af pladens helt store hits.

I 2012 udgav hun opfølgeren til succesdebuten. "Electra Heart" og blev igen en stor succes. Albummet røg direkte ind som nummer et på de britiske hitlister og indeholder blandt andet hitsinglerne "Primadonna" og "Power & Control".

Efterfølgende har hun fulgt op med hittet "How To Be A Heartbreaker", som findes på den amerikanske version af "Electra Heart".

Underholdningschef Jan Lagermand Lundme fra DR udtaler:

– Det er fantastisk, at Marina and the Diamonds har sagt ja til at spille til vores X Factor-finale. At få store internationale navne til at lægge vejen forbi Danmark for at optræde med et par numre er generelt meget svært. Og det er derfor så meget desto større for DR, at det er lykkedes at få Marina and the Diamonds til landet og kaste stjernestøv udover vores X Factor-finale, som uden sammenligning bliver den flottest besatte i programmets seksårige historie herhjemme.

Til X Factor-finalen i Boxen den 22. marts vil man ud over Marina and The Diamonds også kunne opleve en række store danske navne som Burhan G, Mads Langer, Nabiha, Rasmus Walter, Marie Key og Panamah.

Hvem de tre heldige finalister bliver, er der ingen, der ved endnu – kun at de skal findes blandt de tilbageværende deltagere; Chresten, Wasteland, Karoline og Amanda. Helt sikkert er det dog, at dommertrioen bestående af Thomas Blachman, Anne Linnet og Ida Corr (billedet) vil være på plads på scenen sammen med værtinden Signe Molde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA