x

Hvad lytter X Factor-dommerne til privat?

Hvad lytter X Factor-dommerne til privat?

I aften bliver det afgjort, hvilke tre deltagere, der ender i dette års X factor-finale. De fleste, der følger med i X Factor, har sandsynligvis opdaget, at de tre dommere har vidt forskellige holdninger til, hvad der er god musik. 

Streaming-tjenesten WiMP har derfor sat sig for at finde ud af, hvad de tre dommere lytter til helt privat. 

På Blachmans liste finder man ikke overraskende jazzikoner som Miles Davis og Bill Evans, samt Serge Gainsbourgs lumre klassiker "Je T'Aime (Moi Non Plus)". Ganske mere interessant er det, at den skaldede herre også kaster sig over electro-dub i form af Major Lazers nummer "Get Free". Hvem skulle have troet, at Blackmann også ku' lide knæklys?

Anne Linnet har valgt et finurligt mix af klassiske legender og store sangere som Marvin Gaye, Aretha Franklin, Diana Ross, Joni Mitchell og Stevie Wonder,  samt nyere navne som Medina og Rihanna. Hvad de fleste måske ikke havde ventet var, at sangskriveren også har valgt de danske hard-rockere Volbeat som en privat yndling. Go' Anne!

Den yngste dommer, pop-prinsessen Ida Corr, har derimod ingen danske kunstnere på sin liste. Her finder vi en alsidig blanding fra Prince over Bob Marley til M.I.A og Missy Elliot. Særligt soul, rap, triphop og reggae har altså en særlig plads i hendes hjerte, hvilket måske heller ikke overrasker vanvittigt meget, når man hører Corrs egne plader. 

Du kan se de fulde playlister for de tre dommere her:

Thomas Blachman

Anne Linnet

Ida Corr


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA