x

12 facts, du ikke vidste om Justin Timberlake

12 facts, du ikke vidste om Justin Timberlake

Mandag den 18. marts udgiver Justin Timberlake sit tredje album, "The 20/20 Expericence", hans første album siden "FutureSex/LoveSounds" fra 2006. I den forbindelse har vi fundet 12 interessante oplysninger frem om Timberlake, som du kan se sammen med en række flotte billeder i GAFFAs gallerisektion.

Du kan også læse GAFFAs anmeldelse af det nye album i vores anmeldelsessektion.

Allerede nu kan du i øvrigt lytte til det nye album i sin helhed på iTunes – ganske som du i sidste uge kunne lytte til David Bowies nye album på iTunes en uge inden udgivelsen. Albummet indeholder 10 numre, men har alligevel en spilletid på 70 minutter, og det skyldes ikke pauser eller skjulte bonusnumre, men at sangene i gennemsnit har en spilletid på syv minutter. Sangene er produceret af Timberlake, hans gamle samarbejdspartner Timbaland og Jerome "J-Roc" Harmon.

Tracklisten er som føger:

Pusher Love Girl

Suit & Tie

Don't Hold the Wall

Strawberry Bubblegum

Tunnel Vision

Spaceship Coupe

That Girl

Let the Groove Get In

Mirrors

Blue Ocean Floor

Justin Timberlake brød igennem i slutningen af 90'erne som sanger i boybandet *NSync og udgav i 2002 det storhittende soloalbum "Justified". Han har i de senere år også arbejdet som skuespiller, blandt andet i filmen "The Social Network".

Lyt til det nye album hos iTunes.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA