x

Efterlysning: Mads Langer har fået stjålet instrumenter

Efterlysning: Mads Langer har fået stjålet instrumenter

Et sted mellem søndag den 17. marts og i dag den 20. marts har der været indbrud i Mads Langers tourbil, som har været parkeret omkring Hollænderdybet på Amager. Der er tale om to Hansen-Telecastere – en rød (billedet) og en hvid – samt Langers scenetøj.

Langer udtaler i en pressemeddelelse:

"Jeg har fået stjålet to guitarer, jeg selv har været med til at bygge fra bunden sammen med guitarbygger Henning Hansen. Alle mine guitarer har en særlig betydning for mig. De repræsenterer alle store oplevelser og har alle hver især en helt særlig plads. De to guitarer, jeg har mistet, har jeg blandt andet indspillet "Fact Fiction" på – optrådt til Danish Music Awards med – i det hele taget har de været med mig og er uerstattelige for mig. Jeg har selv været med til at vælge træet til guitarerne – selv været med til at vælge hver en lille detalje på guitarerne og de findes ikke lig… Derfor er jeg utroligt ked af tabet og føler mig intimideret over at have fået stjålet noget så dyrbart for mig. Ydermere blev hele min garderobe til mine liveshows også stjålet – deriblandt var der også ting, jeg havde fundet på rejser rundt omkring i verden osv. På mange måder er jeg bare rigtigt ked af det lige nu."

Mads Langer forsikrer sammesteds, at det ikke kommer til at gå ud over hans koncerter. Hvis man har oplysninger om de bortkomne guitarer og scenetøjet, bedes man kontakte PDH Music på mail [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA