x

Julius Sylvest i studiet med international producer

Julius Sylvest i studiet med international producer

Det unge danske dj- og producertalent Julius Sylvest er i disse dage i Red Bull Studio Copenhagen for at indspille sit debutalbum. Det endnu unavngivne album har omdrejningspunkt i bas og elektronisk musik i forskellige afkroge af verden. 

Hvis du synes, navnet klinger velkendt i ørerne, er det nok ikke så underligt. Igennem det sidste års tid har Julius Sylvest for alvor brudt lydmuren herhjemme, dels som en trejdedel af dj kollektivet Yo Felles, sammen med Dixone og ELOQ, der var med på upcoming-festivalen Vegas Udvalgte i januar. Dels som opvarmning for Diplo og Major Lazer i Pumpehuset og ved optrædener på Trailerpark Festival, Raw, Distortion og Roskilde Festival.

Sylvest spiller såkaldt tropical bass, der, som navnet lyder, især omfavner rytmer og beats. Med sig i studiet har han inviteret sin mentor og én af de fremmeste basproducere til København, nemlig Benedikt fra Schlachthofbronx, til at skrue på knapperne.

Julius Sylvest har allerede, dagen før sin 20-års fødselsdag, udgivet sin første internationale ep med navnet "Caramba" gennem New York-pladeselskabet Palms Out Sounds. Det skyldes især førnævnte Diplos hjælpende hånd, der hypede ham gennem sit eget pladeselskab Mad Decent. 

Julius er netop også offentliggjort som optrædende artist til årets Danis DeeJay Awards, der foregår søndag den 31. marts i Ballerup Super Arena. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA