x

Musikken fra "Blackout!" udkommer på ep

Musikken fra "Blackout!" udkommer på ep

Musikken fra danseforestillingen "Blackout!" udgives nu som ep, helt bestemt den 11. april. Bag musikken står Dodebum, Kirstine Stubbe Teglbjærg og MC Jabber. MC Jabber og Kirstine Stubbe Teglbjærg er tidligere kendt fra bandet Blue Foundation, som albumdebuterede i 2001, og som de for alvor slog igennem med i 2004, og samme år vandt de prisen for "Årets Urban Udgivelse" ved Danish Music Awards. Siden da er det blevet til hits som "As I Moved on", "End of the Day" og "Eyes on Fire". De to medlemmer forlod dog bandet efter udgivelsen af albummet "Life of a Ghost" fra 2007, og Teglbjærg udgiver 22. april sit første soloalbum, "Hamskifte". Dodebum alias Henrik Sundh er en anerkendt elektro-akustisk komponist, musiker og producer.

Musikken er som nævnt skabt i forbindelse med danseforestillingen "Blackout!" fra 2012, som handler om narkotika, fristelse og de konsekvenser, der nødvendigvis følger med afhængighed. Blackout! er et sidste del i trilogien under titlen "The Illegal Trilogy", som også indeholder forestillingerne "Knock On Unpainted Wood" fra 2010 og "F.U.B.A.R." fra 2011. Hele trilogien genopsættes i perioden 11.-14. april i Dansehallerne på Carlsberg.

GAFFAs anmelder Trine Jørck var til præmieren på "Blackout!" sidste forår, og under overskriften "En fantastisk, nyskabende, udfordrende og sanselig oplevelse, hvor teater, musik, dans og performancekunst sidestilles" gav hun forestillingen fem stjerner.

Billetter til "The Illegal Trilogy" kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA