x

Se slagkraftig video fra tilbagevendte Porcelain

Se slagkraftig video fra tilbagevendte Porcelain

Til august udsender den danske gruppe Porcelain deres tredje studiealbum, men allerede i dag er gruppen klar med en ny single og dertilhørende video. Porcelain brød igennem i 1996 med det mindre hit "Lovesize" fra ep'en af samme navn, og i de følgende år blev det til yderligere to albums fra gruppen. Gruppen har i en længere årrække holdt kunstnerisk pause, men nu er de altså tilbage.

Singlen fra det kommende album har fået titlen "My old Friend, Pain", og i en pressemeddelelse udtaler Peter Urban fra bandet:

"Sangen handler om den smerte, vi påfører os selv i situationer, hvor vi ikke har styrke til at sige fra eller komme videre. Videoen til nummeret er meget ublid – den maler et meget konkret, ydre billede af den indre tilstand, sangen handler om".

Se og hør "My old Friend, Pain" nedenfor.

De to brødre fra Porcelain, Jesper og Peter Urban, har på den kommende plade allieret sig med to nye medlemmer, trommeslager Jesper Valentin Holm og bassist Niels Ole Præstbo. Albummet er kommet til verden i bandets eget studie, hvor de selv har stået for hele processen, og bliver opfølgeren til det 12 år gamle udspil "Tomorrow Will Be Great".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA