Nyhed

Vandt du Anthrax?

Koncertbilletter til metalveteranerne på Vega 18. april var på højkant

De amerikanske metalveteraner Anthrax giver koncert på Vega i København 18. april, i (stort set) den oprindelige lineup – og du kunne vinde billetter!

Anthrax debuterede tilbage i 1984 med pladen ”Fistful Of Metal” og udviklede sig til at blive et af 80'ernes og de tidlige 90'eres vigtigste metalnavne. Anthrax er kendt for deres progressive cross-over-thrash-metal, der blandt andet kom til udtryk i deres samarbejde med hiphop-pionererne Public Enemy på nummeret "Bring the Noise" fra '91. Nummeret er en klassiker og en forløber for den musik, vi kender fra bl.a. Rage Against the Machine, Limp Bizkit og Korn.

I 1992 blev sanger Joey Belladonna dog smidt ud af bandet og blev erstattet af John Bush, tidligere Armoured Saints. Bush sang på fire Anthrax-album inklusive det seneste, "We've Come for You All" fra 2003, men siden da er han blevet erstattet af den "originale" frontmand Joey Belladonna (som dog ikke var med på debutpladen, hvor vokalen blev leveret af Neal Turbin), og nu er gruppen på turné i den lineup, man kender fra 80'erne. Det kommer ikke til at gå stille af, så hold på hat og heavygarn!


Vi havde en stabel billetter, som du kunne være heldig at vinde et sæt af to fra, hvis du svarede rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Miltbrand.

De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!

Søren Thunedborg
2200 København N


Peter Høj
2000 Frederiksberg

Heidi Dinesen
4700 Næstved


Anthrax' hjemmeside

ANNONCE