x

Adele indspiller kantet album

Adele indspiller kantet album

Den engelske, storsælgende og anmelderroste sangerinde Adele vil snarest gå i studiet for at indspille sit nye album, der skal følge op på kæmpesuccesen fra "21", der var verdens bedst solgte album i både 2011 og 2012 og har solgt mere end 26 millioner eksemplarer.

Ifølge en kilde, The Sun har talt med, har hun hyret de to producere James Ford og Kid Harpoon, som skal hjælpe hende med at skabe hendes mest kantede og rå plade til dato.

Ford, der er en del af Simian Mobile Disco, har produceret for The Arctic Monkeys og The Klaxons, og Harpoon har arbejdet med Florence and the Machine og Jessie Ware.

Kilden fortæller, at Adele ønsker at følge med tidens lyd og er overbevist om, at de to herrer kan hjælpe hende godt på vej og matche succesen fra de to første plader. 

Adele vandt både en Oscar, en Brit Award og en Grammy for sin titelsang "Skyfall" til James Bond-filmen af samme navn. Hun har siden fødslen af sin søn i oktober 2012 dog holdt lav profil. Dette understregede hun også i et interview med magasinet The Rolling Stone for nylig:

"Jeg er ikke kommet særlig langt. Jeg har bare haft en masse møder... Jeg har været ude af spillet. Jeg har bare sunget børnesange for min nye baby." 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA