Nyhed

The Janoskians opgraderer dansk koncert

Hvis ikke du nåede at få billetter, har du nu chancen igen

Det australske boyband The Janoskians giver sin første koncert i Danmark den 30. maj. Grundet en enorm interesse – koncerten blev udsolgt på få timer – er koncerten nu flyttet fra Lille Vega til Store Vega i København. Så nåede du ikke at få billetter i første omgang, har du nu igen chancen.

The Janoskians vil for alt i verden ikke kaldes for et boyband. Men hvorom alting er, består bandet nu engang af fem teenagedrenge, Beau Brooks (19), Jai Brooks (17), Luke Brooks (17), Daniel Sahyounie (19) og James Yammouni (17). De kommer alle fra Australien, og har opnået popularitet på YouTube, og deres videoer er samlet set omkring 100 millioner gange på tværs af forskellige online-kanaler.

I begyndelsen af 2012 lagde MTV mærke til The Janoskians' popularitet på nettet og producerede otte afsnit med bandet, der blev sendt på tværs af MTV's platforme. Sony Music Australia signede gruppen, og det resulterede i deres første single "Set the World On Fire", der gik Top 20 på iTunes i 17 forskellige lande uden nogen form for markedsføring, radiostøtte eller pr. I Danmark har bandet endnu ikke en single eller et album på gaden, så interessen for bandet er bemærkelsesværdig.


Billetsalget starter den 19. april via Billetnet.

ANNONCE