x

One Direction på det jævne i Jyske Bank Boxen

One Direction på det jævne i Jyske Bank Boxen

Grundet restriktioner fra One Directions management har GAFFA desværre ingen billeder fra koncerten, og vi bringer derfor et arkivfoto.

Knap har tidens ene helt store teenagepigeidol, Justin Bieber, forladt landet, før hans eneste seriøse konkurrenter, den irsk-engelske boyband One Direction, vælter ind over grænsen. Til deres første besøg i Danmark, nærmere betegnet Jyske Bank Boxen i Herning og Forum i København. Begge koncerter blev udsolgt på få timer. One Direction er simpelthen tidens største boyband, og sådan har det været, siden de single- og albumdebuterede i 2011, året efter at de var blevet nummer tre i det engelske X Factor.

GAFFAs anmelder var taget til Herning og skriver blandt andet:

"Problemet med at anmelde teenageidoler af One Directions dimensioner er, at publikum hele tiden skriger så højt, at det er svært at vurdere de musikalske præstationer. Sådan var det også i Boxen, hvor hvert eneste nye tiltag på scenen blev modsvaret af ekstatiske pigehvin. Det begyndte lang tid før, bandet gik på scenen, og kulminerede, da de indtog scenen og lagde ud med "Up All Night". I øvrigt en ret morsom titel, al den stund at koncerten begyndte temmelig tidligt, klokken 20.30, og sluttede knap to timer efter, så fansene kunne komme tidligt hjem og op og i skole dagen efter."

GAFFAs anmelder har visse indvendinger mod aftenens show:

"Til gengæld kan – eller vil – de tilsyneladende ikke danse. De forsøger ikke engang, modsat stort set alle andre boybands, og det kan man så betragte som enten et frisk pust eller en mangelvare. Men når dansen mangler, må der kompenseres på anden vis i sceneshowet, og det var egentlig ikke voldsomt hos One Direction, der i øvrigt var ganske ordinært klædt i hvide og sorte T-shirts, læderjakker og sorte jeans."

Endelig konkluderer GAFFAs anmelder:

"Efter knap to timer sagde One Direction tak for i aften i en regn af konfetti og balloner og gennembrudshittet "What Makes You Beautiful". Der er ingen tvivl om, at deres mange fans fik, hvad de kom efter. Denne anmelder er en anelse mere skeptisk over for det sukkersøde helhedsindtryk og det lidt spartanske sceneshow, men jeg hører heller ikke til den primære målgruppe."

Læs hele anmeldelsen i GAFFAs anmeldelsessektion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA