Nyhed

One Direction-stjerne kommer til Danmark

"Der er intet bedre end at se publikum synge tilbage til dig med alle følelserne i deres ansigter"

Tidligere på måneden gav den tidligere One Direction-stjerne Harry Styles to koncerter i Horsens. Nu har endnu et medlem af det populære, irsk-engelske boyband så meldt sin ankomst til Danmark: Niall Horan kommer til København, hvor han vil give koncert i Royal Arena den 12. marts 2024.

Der er således tale om en gevaldig opgradering siden Horans seneste danske koncert, som fandt sted i april 2018. Dengang optrådte Horan nemlig på det væsentligt mere intime Store Vega. Koncerten faldt i kølvandet på Horans solodebut, Flicker, som udkom i efteråret 2017.

I 2020 fulgte Horan op med toeren Heartbreak Weather, og den 9. juni udgiver han sit tredje album i eget navn. "Med dybfølte overvejelser om alt fra mental sundhed til kærlighedens uendelige kompleksitet og usikkerhed, er The Show et uendeligt tryllebindende statement om at følge sit hjertes absolutte sandhed," hedder det i en pressemeddelelse om det kommende album.


Horans Europa-turné indledes den 21. februar 2024 i Belfast. Inden da gælder det en række festivaloptrædener her i sommeren '23. Billetter til den kommende, danske koncert sættes til salg den 2. juni klokken 10.00 via Ticketmaster, Livenation og Horans egen hjemmeside.

"Der er intet bedre end at se publikum synge tilbage til dig med alle følelserne i deres ansigter og vide, at de knytter sangen til noget meningsfuldt i deres eget liv," udtaler Horan selv i forbindelse med turnéannonceringen og tilføjer: "For mig vil det altid være det bedste, der nogensinde kan komme fra sangskrivning."

Video: One Direction-sanger Niall Horan udgiver dybfølt solosingle


ANNONCE