x

Efterklang udgiver nyt live-album

Efterklang udgiver nyt live-album

Anmelderroste Efterklang, der også optræder på årets Roskilde Festival, udgiver den 10. juni "The Piramida Concert", der er en live optagelse af deres koncert med Copenhagen Phil Symfoniorkestreret, ledet af dirigent André de Ridder.

Ud ver at studieudgaven af "Piramida" af GAFFA fik fem flotte stjerner, da albummet udkom i september 2012, gav Efterklang en symfoni-koncert af albummet måneden efter i Konservatoriets Koncertsal i København, som også fik fem store stjerner. Det er netop dén koncert, der nu udkommer på dobbelt-vinyl samt til digitalt køb. Allerede nu kan pladen forudbestilles via efterklang.net på deres webshop. 

Koncertoptagelsen indeholder også en helt ny sang, "So", der blev skrevet under indspilningerne af "Piramida", samt det klassiske stykke "Vælv" bestilt af Efterklang og komponeret af Karsten Fundal.

Allerede nu kan du dog få en forsmag på det kommende koncert-album, da Efterklang har udgivet netop "Vælv" i forlængelse af nummeret "The Living Layer". Du kan høre den smukke optagelse her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA