x

Suede giver dansk intimkoncert

Suede giver dansk intimkoncert

Suede udgav i marts, efter hele 11 års pause, albummet "Bloodsports" og gæster i den anledning Plænen i Tivoli den 27. juni. Men hvis det ikke skulle være nok for de danske Suede-fans, kan vi nu løfte sløret for, at bandet dagen før spiller et eksklusivt klubshow i Lille Vega, og dermed deres mindste koncert i Danmark nogensinde – og noget af en kontrast til den efterfølgende dag på plænen, hvor kapaciteten er omtrent halvtreds gange større.
Der bliver kun sat 350 billetter til salg til koncerten i Lille Vega, og købene begrænses således, at det kun er muligt at købe to billetter per person. 

Om Suedes "Bloodsports" skrev GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen: "Er man klar til en tur i tidsmaskinen, så kan Suede stadig anbefales. Man finder næppe en mere rendyrket engelsk glaminspireret rock, hvor melodierne står så skarpe og kantede. At det er hørt før, er så en anden sag, men når Brett Anderson med smerte synger "Love Is Sabotage", så kan ethvert hjerte banke med en teenagers rytme," og konkluderer: "Det er på mange måder imponerende, at Suede har kunnet holde fast i et musikalsk så snævert mandat, men de er den arketypiske britiske lyd af de tabte drømme, og den har alle dage været i høj kurs!". Jan Opstrup Poulsen kvitterede med fire ud af seks stjerner.

Suedes minikoncert foregår den 26. juni, og supporten leveres af den anmelderroste dansker Christian Hjelm.

Billetsalget starter på fredag den 17. maj i alle landets Fonaer, samt via billetlugen.dk

Billetter til Inner Circle til Tivoli koncerten kan ligeledes findes på billetlugen.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA